Caută
  • Samsara

Povestea Noastră

Actualizată în: 18 Dec. 2019

Povestea Samsara a început în aprilie 2013 și printr-o dezvoltare treptată și continuă, a ajuns să fie cel mai mare restaurant cu specific vegetarian, vegan și raw vegan din România. Acestă evoluție și creștere a comunității, a determinat nevoia de a găsi o nouă locație care să corespundă valorilor și viziunii pe care o avem. Casa de pe strada Cardinal Iuliu Hossu nr.3, construită în anul 1890, cu o structură rezistentă cu grinzi de lemn, verandă, balustrade exterioare și poarta specifice vremurilor a fost alegerea cea mai naturală, cu atât mai mult cu cât s-a aflat povestea ei. Deținută de fostul decan al Universității de Artă din București, podul a văzut multe picturi ale artiștilor actuali clujeni, cum erau ținute multe cursuri de artă în perimetru. Curtea avea o livadă, plantată de proprietar și fiul său, păstrată și îmbogățită, alcătuind terasa noastră. Sera găsită a fost transformată în bucătăria raw care este completată de ghivece cu ierburi aromatice, venind ca o completare a ideii de mâncare foarte proaspătă și organică.


Toate acestea au învăluit foarte bine conceptul de simplitate într-un mod complex și de calitate care se axează pe o îmbunătățire continuă a serviciilor și a produselor.


Aerul proaspăt din restaurant este și mulțumită măslinului, elementul central al sălii de restaurant, care deși acum are ramurile pline de viață, a trecut printr-o aventură ca la cei 90 de ani ai săi să se adapteze noilor condiții, mai ales că nu vorbea română, fiind adus din Spania.


După toate schimbările din toamna anului 2018, suntem ajunși în actualitate, cu noi preparate în meniu, cu o echipă în continuă creștere și un serviciu delivery care e 100% waste free.Vă invităm să ne urmăriți povestea pe blog sau și mai bine, să ne pășiți pragul.


#samsara #ourstory

Contactează-ne

Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 3, Cluj-Napoca

Rezervări & comenzi cu ridicare: 0799 073 073

Delivery: 0736 073 073

Program

Luni – Duminică 11.00 – 23.00

© 2020 by Samsara Foodhouse

  • Facebook
  • Instagram